30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Hyundai, Manisa'da bayii arıyor

Manisa’da plaza ve servisiyle hizmet veren ancak bazı sepeplerden dolayı kapatılan Hyundai firması yeniden yapılanmayı planlıyor.


Hyundai firmasının Bayi Ağı Planlama Müdürü Erdemir Örüklü ve Bayi Ağı Planlama Şefi N.Barış Aygen, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret ettiler. Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ile bir araya gelen Örüklü ve Aygen, Manisa’da yapmayı planladıkları projeleri anlattılar. Mehmet Yılmaz, Manisa’nın hızla büyüyen bir kent olduğunu belirterek, Hyundai’nin bir süre sonra yeniden Manisa’da hizmet vermek istemesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Hyundai Bayi Ağı Müdürü Erdemir Örüklü, Manisa’daki bu olumlu gelişmelerin farkında olduklarını belirterek, “Manisalılara çeşitli sebeplerden ötürü firma olarak gerekli desteği veremedik. Ancak son yaptığımız çalışmalarla Manisa’da yeni bir bayi arayışı içinde girdik. Bu konuda da birçok başvuru ile de karşı karşıyayız. Ancak biz Manisa’da bu kez hata yapmak istemiyoruz. Bayilik şartlarımız arasına da bu kez Manisalı olma koşulunu da ekledik. Bu işi seven, iş heyecanı olan Manisalı işadamlarıyla böyle bir yatırımı yapma arzusundayız. Bu sebepten ötürü de Manisa Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz sonucunda da, Manisa’ya ve firmamıza yakışan bir yatırımı yapacağımıza inanıyoruz.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 18:42:28
Güncelleme :3 Kasım 2008 Pazartesi 18:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?