5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İç çamaşırından servet çıktı

DON'UNDAN SERVET ÇIKTI

Akhisar ilçesinde, hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen kişilerin Salihli'de yapılan üst aramasında, çok sayıda ziynet eşyası ve para çıktı. Hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen M.A.'nın iç çamaşırından 8 bin 300 lira çıktı.

Akhisar'da, Cengiz A.'ya ait (61) eve giren hırsızlar, evde bulunan 70 kg ağırlığındaki çelik kasayı çatıya çıkararak açtı. Hırsızlar, çelik kasanın içinden 10 adet 3'lü Adana burması, 9 adet sarı lira, 1 adet kuru sıkı tabanca, 200 mermi, 8 bin 300 lira nakit para ve kredi kartlarını alarak kayıplara karıştı. Bu sırada Hakan Ç. adlı şahsın İzmir'den silah alıp otobüsle ilçeye geldiği yönünde ihbar alan Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu aracı Salihli'de durdurdu.

Aracın içinde bulunan ve bazı suçlardan sabıkası olduğu belirtilen Hakan Ç. ve Mustafa A.'nın üzerinde ve yanlarında bulunan çantada yapılan aramada bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Söz konusu tabancadan şüphelenen emniyet güçleri, şahıslardan Mustafa A.'nın üstünü aradı. Aramada, 1. 600 TL ve iç çamaşırına saklanmış halde 8 bin 300 lira buldu. Hakan Ç.'nin üzerinde 1. 950 TL ele geçirildi. Ayrıca ele geçirilen torbanın içinde bir adet burma bilezik bulundu. Şahısların bilezikleri bozdurup kendilerine yeni ayakkabı, kol saati ve giyim eşyası aldıkları anlaşıldı.

Akhisar'daki hırsızlık olayından şüphelenen ekipler, mağdur Cengiz A. ile temasa geçti. Cengiz A., ele geçirilen silah ve bileziklerin yanı sıra bazı eşyaların kendine ait olduğunu doğruladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DON'UNDAN SERVET ÇIKTI
DON'UNDAN SERVET ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 13:16:04
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 16:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?