5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İftar çadırları Ramazan'a hazır

MANİSA'DA İFTAR ÇADIRLARI RAMAZAN'A HAZIR

Manisa Belediyesi’nin hayırseverler ile işbirliği yaparak kentin çeşitli noktalarına kurduğu iftar çadırlarının, bu yıl da 7 ayrı noktada vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi.

Manisa Belediyesi olarak sponsorlar aracılığıyla kentin yedi ayrı noktasında iftar çadırları kurulacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, bu bölgelerin Kırtık İtfaiye yanı, Yeni Garaj, Sultan Hamamı yanı, Kuşlubahçe, Boyahane Köprüsü, Dış Mahalle ve Barbaros Mahallesi olduğunu açıkladı. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla birlikte çadırda iftar açacaklarını belirten Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde yaşanması amacıyla Manisa Belediyesi olarak azami özeni gösterdiklerini vurguladı. Öte yandan kentin 7 ayrı noktasına kurulacak olan iftar çadırlarında yaklaşık bin 500 kişiye hizmet verileceği ve ihtiyaç sahibi yaklaşık 2 bin vatandaşa da kuru erzak yardımı yapılacağı kaydedildi. Erzak yardımlarının kapıya teslim edileceği ve gizli yapılmaya özen gösterileceği belirtildi.

Manisa Belediyesi’nin her yıl Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği sergiler de bu yıl Eski Garaj’da açılacak. Eski Garaj’da kurulacak olan hediyelik eşya sergilerinin bölgedeki esnafın işlerine hareket kazandıracağına inandıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda burada gerekli çalışmaları yaparak, hediyelik eşya sergilerinin Eski Garaj’da kurulmasını sağladık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de söz konusu alanı asfaltlayarak, hazır hale getirdi. Tüm vatandaşlarımızın güzel bir Ramazan ayı geçirmesi için gerekli çabayı gösteriyoruz” dedi.

MANİSA'DA İFTAR ÇADIRLARI RAMAZAN'A HAZIR
MANİSA'DA İFTAR ÇADIRLARI RAMAZAN'A HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2011 Cuma 15:43:00
Güncelleme :29 Temmuz 2011 Cuma 15:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?