5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İGM başkanından CBÜ'ye ziyaret

MANİSA İGM BAŞKANI YILDIZ'DAN CBÜ'YE ZİYARET

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Bankacılık ve Finans Kulübü Öğrencilerinin daveti üzerine Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ni ziyaret etti.

Manisa'da okulların eksiklerinin yanı sıra CBÜ'nün de bazı ihtiyaçlarının karşılanması ve öğrencilerin desteklenmesi için İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, öğrenci kulüpleriyle bir araya gelerek toplantı yapmış, onların sorunlarını dinlemişti. Öğrencilerin sosyal aktivitelerinin yanında okulda yaşadıklarını sorunların da çözülmesi için her türlü desteği vereceklerini ifade eden Yıldız, CBÜ Bankacılık ve Finans Kulübü öğrencilerinin daveti üzerine Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ni ziyaret etti. Okuldaki incelemelerinde, bahçe düzenlemesi ve bazı eksiklerinin dile getirilmesi üzerine Başkan Yıldız, bu sorunların ve ihtiyaçların giderileceği sözünü verdi. Başkan Yıldız, Çevre ve Orman Müdürlüğü'nden öğrencilerin kullanması amacıyla masa gönderilmesi için İl Müdürü Yahya Güngör ve bahçede kuruyan ağaçların kesilmesi için Milli Emlak Müdürlüğü ile telefonla görüştü. Bahçede öğrencilerin kullandığını basketbol sahasının onarılarak, etrafının tel örgü ile çevrilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Başkan Yıldız, bahçeye kilitli parke taşı döşenmesi için de çalışmanın yapılacağını belirterek, öğrencilerin daha başaralı olmaları için bu tür eksikleri yaşamaları gerektiğinin de altını çizerek, CBÜ'ye her zaman destek vereceklerini vurguladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Okul Müdürü ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Birol Muter'i de makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Okula her türlü desteği vereceğini belirten Başkan Yıldız, üniversitede eğitim gördüğü yıllarda Muter'in öğrencisi olduğunu ifade ederek, yeniden görüşmekten dolayı ayrıca memnun olduğunu söyledi.

MANİSA İGM BAŞKANI YILDIZ'DAN CBÜ'YE ZİYARET
MANİSA İGM BAŞKANI YILDIZ'DAN CBÜ'YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 16:55:03
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 17:27:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?