5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İGM üyesinin arabası soyuldu

Manisa İl Genel Meclisi'nin AK Partili üyesi Mehmet Baltacı'nın otomobili park halindeyken kimliği belirsiz kişilerce camı kırılarak soyuldu.

Meclis çalışmaları için özel otomobiliyle İl Özel İdaresi'ne gelen AK Parti Saruhanlı İl Genel Meclisi üyesi ve Meclis Katibi Mehmet Baltacı'nın aracı gündüz vakti soyuldu. Saat 15.00'de başlayacak İl Genel Meclisi toplantısı için Saruhanlı'dan Manisa'ya gelen ve aracını Atatürk Bulvarı Emekliler Parkı yanına park eden Mehmet Baltacı toplantıya katıldı. 10 DR 224 plakalı özel otomobilinin içinde evrak çantası ve el çantasını bırakarak toplantıya giden Baltacı'nın aracı toplantı devam ederken hırsızların hedefi oldu. Kimliği belirlenemeyen ve görgü tanıklarınca iki kişi oldukları iddia edilen kişiler taş atarak Baltacı'nın aracının arka camını kırdı.

Çevre sakinlerinin toplantı sırasında kendisini aramasıyla aracının soyulduğundan haberi olan AK Partili İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Baltacı olay yerine geldi. Baltacı, toplantıya girmek için çantalarını aracında bıraktığını söyledi. Polise ifade veren Baltacı, çantasının içinde 3 bin 500 TL ve kredi kartları olduğunu söyledi.

Araba içindeki evrak çantası ve el çantasını alarak kaçan hırsızların yakalanması için polis çalışma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2011 Çarşamba 21:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?