4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

İHA muhabirine tanıtım teşekkürü

İHA MUHABİRİ HASAN YİĞEN'E TEŞEKKÜR BELGESİKula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nin kamuoyuna duyurulmasında katkı sağlayan İhlas Haber Ajansı (İHA) Kula Muhabiri Hasan Yiğen'e plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen bir etkinlikte gazetecilerle biraraya gelen Başkan Selim Aşkın, "Halkı aydınlatma ve kamuoyu oluşturma işlevlerini yerine getirirken, demokrasinin işleyişinde önemli bir rol üstlenen basın, bu özelliği ile demokrasilerin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Basınımızın, kentimizin gündemini ilgilendiren konu ve olayları yansıtmadaki başarısı övgüyü hak etmektedir. Gündemi etkileyen ve hatta gündem oluşturan bir güç haline gelen medya, ancak doğru amaçlar için kullanıldığı zaman ülkemiz ve dünya için faydalı bir araç olmaktadır. Tüm basınımıza, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri bu önemli kamu hizmeti için teşekkür ediyorum. İlçemizin tanıtımında da büyük fedakarlık gösteren basın mensubu arkadaşlarımı teşekkür ediyorum dedi.” dedi.

Aşkın daha sonra İHA Muhabiri Hasan Yiğen ve ilçede görev yapan diğer yerel ve ulusal basın çalışanlarına plaket ve teşekkür belgesi verdi.
 

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 21:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?