5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İhtiyaç sahiplerinin evleri yenileniyor

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVLERİ YENİLENİYOR

Manisa Belediyesi, sosyal belediyecilik çerçevesinde ihtiyaç sahiplerinin evlerini yenilemeye başladı

İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı çalışmalara devam eden Manisa Belediyesi, 50 yıldır Bayındırlık Mahallesi Sarabat Caddesi’nde ki evinde ikamet eden 77 yaşındaki Şaziye Tosuner’e yardım elini uzattı.

Tosuner’in oturulamayacak duruma gelen evinin bahçesine ayrı bir ev inşa edilirken, bütün masrafları Manisa Belediyesi tarafından karşılanan evin bitme aşamasına geldiği ve önümüzdeki günlerde 77 yaşındaki Tosuner’e teslim edileceği öğrenildi. Manisa Belediyesi tarafından kendisine yapılan ev nedeniyle büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Tosuner, “Şu anda oturduğum ev çok kötü durumdaydı. Yıkılacak duruma gelen evimin yerine bana yeni bir ev yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den ve Manisa Belediyesi’nden Allah razı olsun” dedi.

Manisa Belediyesi olarak Bayındırlık Mahallesi’nde kendilerine başvuran ihtiyaç sahibi iki vatandaşa 1 oda, 1 mutfak, banyo, tuvalet ve salon olmak üzere ev inşa ettiklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, kentimizdeki zor durumda olan bu iki ihtiyaç sahibi vatandaşımızın evlerini onarıp, daha kötü durumda olan evleri de yeniden inşa ettik. Bayındırlık Mahallesi’nde bulunan bu iki vatandaşımız yeniden inşa edilen evlerinde rahatlıkla oturabilecek. Kimseyi evsiz, aç ya da yardıma muhtaç bırakmamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVLERİ YENİLENİYOR
İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVLERİ YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 17:34:03
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 17:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?