8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

İki ayrı cinayet

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, sokak ortasında kardeşler arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan ağabey hayatını kaybederken, diğer olayda ise 1 kişi bacağından bıçaklanmış halde aracında ölü bulundu. 

İlk olay, dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle İç Sokak'ta ikamet eden Şükrü Nalbant (42), daha öncede alkol yüzünden tartıştığı kardeşi Hüsün Nalbant ile karşılaştı. İddiaya göre, aşırı alkol alması ve işsiz gezmesinden dolayı sürekli tartıştığı kardeşi H. (Hüsnü) Nalbant tarafından sokak ortasında bıçaklanarak ağır yaralanan Şükrü Nalbant, kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zanlı kardeş H. Nalbant, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olaydan sonra yakalanarak gözaltına alınan H. Nalbant'ın alınan alkol raporunda 350 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Hayatını kaybeden evli ve 1 çocuk babası Şükrü Nalbant'ın ölümü, eşi Servet Nalbant başta olmak üzere yakınlarını derin üzüntüye soktu.
Diğer cinayet ise Turgutlu'nun Kozapazarı Meydanı'nda işlendi. Saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, alacak-verecek yüzünden çıktığı tahmin edilen kavgada, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından aracı içerisinde sağ ayağından bıçaklanarak ağır yaralanan Atilla Keskinler'in (29), hastaneye gitmek için kendisinin kullandığı 35 VN 031 plakalı araçla olay yerinden 1 kilometre uzaklıktaki Özyurt Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde aşırı kan kaybı nedeni ile şuurunun kapandığı ve elektrik direğine çarptığı, olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Atilla Keskinler'in emekli öğretmenler Gülderen ve İbrahim Keskinler'in oğlu, ayrıca evli ve 2 kız babası olduğu belirtildi. Serbest meslek ile uğraşan Keskinler'in cenazesi, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Cinayetlerle ilgili soruşturmalar sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 01:36:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?