5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İki kardeş göçük altında kaldı

Manisa'nın Soma ilçesinde, kepçeyle kuyu kazan iki kardeş, göçük nedeniyle toprak altında kaldı. Kardeşlerden biri yaralı olarak kurtarılırken, diğeri hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Darkale köyü yakınlarında bugün saat 16:00 sıralarında Adem Sarıkaya'ya ait tarlada kuyu kazan iki kardeş, kepçenin kazdığı kanala boru döşemek için indi. Bu sırada yumuşak olan toprak, Adem Sarıkaya ve Bayram Sarıkaya'nın üzerine düştü.

Adem Sarıkaya (42) tamamen toprak altında kalırken, Bayram Sarıkaya (34) yakınlarının çabasıyla kafası çıkarılarak nefes alması sağlandı. Tarlada bulunan yakınları, 112 ve Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen Soma Belediyesi Acil Kurtarma ekibi, çalışmalar neticesinde Bayram Sarıkaya'yı yaralı olarak toprak altından çıkardı. 112 ekipleri tarafından oksijen verilen Bayram Sarıkaya, Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Adem Sarıkaya ise uzun çalışmalar neticesinde cansız bedenine ulaşıldı.

Adem Sarıkaya'nın Soma Belediyesinde çalıştığı, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı. Adem ve Bayram Sarıkaya'nın eş ve çocukları sinir krizi geçirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2011 Pazar 22:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?