4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

İki kardeş yanarak can verdi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Şengül Ailesinin ev olarak kullandığı belediyeye ait su deposunun bekçi kulübesinde çıkan yangında, yaşları iki ile dört olan iki kardeş yanarak ölürken anneleri ağır yaralandı.

Acı olay bugün saat 15.50 sıralarında meydana geldi. Selvitepe Mahallesi'nde belediyeye ait bir su deposunun bekçi kulübesinde sebebi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bekçi baba Ferdi Şengül'ün ailesi bir anda ortaya çıkan alevlerin içinde kaldı. Dört yaşındaki Hüseyin ile kız kardeşi iki yaşındaki Sultan Nur yanarak öldüler. Anneleri Aylin Şengül de ağır yaralı 112 ekibi tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İhbarı aldıktan sonra gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın da bizzat takip ettiği söndürme çalışmalarının ardından kulübe içerisinde inceleme yapıldı. Görevliler iki küçük çocuğun yanmış bedenleri ile karşılaştı. Acı manzara karşısında bazı görevliler duygulanırken, yangının sobadan çıkmış olabileceği öne sürüldü. Savcı olay yerine gelip inceleme yaptı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Şengül Ailesinin ev olarak kullandığı belediyeye ait su deposunun bekçi kulübesinde çıkan yangında iki çocuğun yanması görenleri ağlattı.
Turgutlu ilçesinde, Şengül Ailesinin ev olarak kullandığı bekçi kulübesinde çıkan yangında, yaşları dört ile iki olan iki kardeş yanarak can verirken anneleri hastanelik olmuştu.

Acı olay, bugün saat 15.50 sıralarında meydana geldi. Selvitepe Mahallesi'nde belediyeye ait bir su deposunun bekçi kulübesinde sebebi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bekçi baba Ferdi Şengül'ün ailesi bir anda ortaya çıkan alevlerin içinde kaldı. Dört yaşındaki Hüseyin ile kız kardeşi iki yaşındaki Sultan Nur yanarak öldüler. Anneleri Aylin Şengül de ağır yaralı 112 ekibi tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İhbarı aldıktan sonra gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü
Anne Aylin Şengül de yaralı olarak 112 Sağlık ekibi tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne görevliler tarafından ambulansa taşındığı sırada sinir krizleri geçirdi. Yangın sırasında evde bulunmayan baba Ferdi Şengül de, çocuklarının cansız bedenlerinin kül yığınları arasından çıkarılışını acı ve gözyaşları içerisinde izledi. Acı manzara karşısında görevliler duygulanırken, Kaymakam Sadettin Kalkan ile Başkan Orhan da gözyaşlarını tutamadı. Yangının sobadan çıkmış olabileceği öne sürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 17:46:07
Güncelleme :11 Ocak 2009 Pazar 19:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BAYRAM ŞENGÜL IP: 195.200.222.xxx Tarih : 13.01.2009 01:10:24

YAKINIMIZ HÜSEYİN VE SULTAN NUR ŞENGÜL'ÜN VEFATLARI HEPİMİZİ YASA BOĞMUŞTUR.YAVRULARINA ALLAHTAN RAHMET,KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.CENNET KUŞLARININ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.