30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

İl Genel Meclis'i toplandı

Manisa İl Genel Meclisi'nin Haziran dönemi toplantısı Demirci ilçesinde gerçekleştirdi.

Anadolu Öğretmen Lisesi çok amaçlı salonunda Hayrullah Solmaz başkanlığında yapılan toplantıya Selendi Kaymakamı Abdülhamit Karaca, AK Parti İl Başkanı ve Grup Başkanı Dursun Ali Yıldız, Demirci Belediye Başkanı Mithat Erşahin, AK Parti İlçe Başkanı Selami Kemer, belde belediye başkanları, köy muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Solmaz, toplantıda, mecliste 4 partiden üye bulunduğunu hatırlatarak, "Ama bizim bir partimiz daha var. O da Manisa Kalkınma Partisi. Hepimiz bu partinin üyeleriyiz. İşimiz derdimiz sevdamız Manisamıza hizmet etmek. Her ilçede düzenlediğimiz toplantılarımızda ilçelerimizin sorunlarını yerinde görmek, sorunları dinleyerek yerinde çözüm üretmek." dedi.

Meclis Başkan Vekili Hakkı Argun'un yönettiği plan ve bütçe komisyonunda gelen raporlar oy birliği ile kabul edildi. Plan ve bütçe komisyonu önergelerinde yer alan Demirci Anadolu Öğretmen Lisesi'ne kalorifer kazanı alımı için 75 bin YTL, Demirci İmam Hatip Lisesi binasına bakım ve onarım için 50 bin YTL, Borlu Çok Amaçlı Lisesi'nin bahçe ve okul düzenlemesi için 20 bin YTL, Anadolu Öğretmen Lisesi Folklor ekibine 20 bin YTL'lik kıyafet yardımı alınması oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıya katılan tüm konuklara Demirci Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce özel olarak yapılan çini tabakların yanı sıra ilçenin meşhur el halısı, nutuk, bayrak ve

..
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 18:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?