3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

İlçe Başkanı aday adayı

Anavatan Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Akif Kırkıkoğlu belediye başkan adaylığını açıkladı.


Parti lokali önünde lokma döktüren Akif Kırkıkoğlu daha sonra basın toplantısı düzenledi. Kalabalık partili grubun hazır bulunduğu toplantıya Anavatan Partisi MKYK Üyesi Adil Aygül, Anavatan İl Başkanı Ömer Özgen, yönetim kurulu üyeleri de katıldı.


Anavatan Partisi MKYK Üyesi Adil Aygül yaptığı konuşmada, "Akhisar, Manisa ve yurdumuzun en güzel ve büyük ilçelerinden birisi. Akhisarımıza hizmet etmek en güzel görevdir. Bu görevi en iyi şekilde yapacak arkadaşımızın Anavatanlılarca Akif Kırkıkoğlu olduğuna inanıyoruz. Onun için bu yola çıktık. Ben de Akif Kırkıkoğlu'nun adaylığını herkesin huzurunuzda ilan ediyorum. İnşallah seçilmesi nasip olur ve belediyenin içersine birlikte girer, mutluluğu o gün de paylaşırız. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.


Akif Kırkıkoğlu ise Anavatan Partisi'nin kurulduğu günden buyana Türkiye'nin moderleşmesi, kalkınması konusunda dev adımlar attığını ifade ederek, "Partimizin kurulduğu ilk yıllardan itibaren çeşitli kademelerde özveriyle görev yapmaktayım. Parti değiştirmeden, istikrarlı, paylaşımcı, ilkeli çalışma görev bilinci içersinde bulundum. Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalarımızı epey zamandan beri titizlikle yürütmekteyiz.

Benimle birlikte yönetim kurulu üyeleri ile diğer parti organlarımız Akhisarlıların sorunlarına çözüm üretmeye ve yeni projeleri Akhisarımıza kazandırmaya hazırlıklıdır. 29 Mart yerel seçimleri için Akhisar belediye başkanlığına adaylığımı huzurunda açıklıyorum. Demokrasinin öncelikle hizmet ve proje yarışı olduğuna inanarak diğer partilere ve aday adaylarına başarılar diliyorum” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 17:01:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?