5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İlk ders Kapusuz'dan

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SALİH KAPUSUZ MANİSA'DA

AK Parti Manisa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi programının yarın düzenlenen ilk dersine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'un katılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan, AK Parti'nin geleneksel hale getirdiği Siyaset Akademisi programına yarın itibariyle başlayacaklarını ifade ederek, "İlk dersimize Genel Başkan Yardımcımız Sayın Salih Kupusuz katılacak. Pazarcılar Odası Konferans Salonu'nda saat 13.30'da başlayacak programa Manisa merkez ve ilçelerinden yaklaşık 170 kişilik katılım olacak" dedi. Siyaset Akademisi eğitim programının 10 hafta süreceğini, her hafta Cumartesi günün saat 13.00 ile 17.00 arasında gerçekleşeceğini aktaran Başkan Arslan, 2'şer saatlik periyotlarla iki eğitimcinin ders vereceğini söyledi. Kapusuz'un yanı sıra yarın ki diğer eğitimcinin de Prof. Dr. Ömer Çuha olacağını kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'un halkla ilişkilerden sorumlu olması nedeniyle yarın saat 15.30'da ayrıca Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) konferans salonunda Manisa'daki tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir toplantı yapacağını duyuran Başkan Arslan, bu toplantıda da katılımcıların Gündeme ilişkin fikirlerini, düşüncelerini alacağını belirtti.

AK Parti Manisa Teşkilatı olarak teşkilat çalışmalarını yaparken hem de Manisa'nın gündemini iyi takip etmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Arslan, “Manisa'nın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Yarınki program da bunlardan birisi olacak. Bununla ilgili tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine davetiyelerimizi gönderdik.” dedi. Siyaset Akademisi'nin ana konusunun Demokratik Açılım olacağını kaydeden Arslan, ” Tabi bunun yanında başka konular da olacak ama ana konumuz Demokratik Açılım. Akademiye Manisa merkez ve ilçelerinden şu an itibariyle 170 kişi katılıyor. Bu akademi programına AK Partili olsun olmasın değişik kesimlerden katılımcı profili olacak. Bu siyasete bir disiplin bir standart ve kalite getirmesi açısından da önemli bir araçtır. “ diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 18:11:01
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 01:25:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?