3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

İnşaata belediye sahip çıktı

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı olan ve halen 45 kişilik kapasiteye sahip olan Huzurevi ek bina inşaatına Akhisar Belediyesi sahip çıktı.
Hisar Yardımlaşma Derneği tarafından 4 yıl önce inşaatı başlayan ancak maddi sıkıntılar yüzünden yarım kalan ek Huzurevi inşaatına belediye yaklaşık 100 bin TL maddi destek çıkarak inşaatın devam etmesini sağladı.

Akhisar Belediye başkanına destekleri için teşekkür ettiğini belirten Huzurevi Müdürü Suudi Arslan “45 kişilik olan kapasitemiz Akhisar için az gelmektedir. Onun için Hisar Yardımlaşma Derneği bundan 4 yıl önce başlattığı ek bina çalışması bulunmaktadır. Mevcut yarım binanın bitirilmesi çatısının kapatılması ve dış sıvanın yapılması ile ilgili işleri belediyemiz üstlenmiştir. Akhisar’ımıza 2009 bütçesinden 94 bin TL civarında huzur evimize bir para çıkarılmıştır. Geri kalan kısmı ise İl Özel İdaresi tarafından tamamlanacaktır. 2009 Mart veya Nisan aylarında ek bina faaliyete girecek şekilde bitirilmesi planlanmıştır.

Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Salih Hızlı’ ya kurumumuz adına teşekkür ediyorum.”dedi. Akhisar’da her kurumlar ile iyi bir ortaklaşa çalışma sergilediklerini belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise “Akhisar ve çevre ilçelere de hitap eden Akhisar Huzurevimizin kapasitesinin yetersiz olduğu uzun süredir gelmektedir. Bu maksatla uzun zamandır yarım kalan inşaatı atıl hale getirebilmek için gerekli girişimleri yaptık ve ek huzurevi inşaatımızı belediye olarak üstlendik. Gerekli maddi destek ile en kısa zamanda ek inşaatımızı bitirerek buradaki sıkıntımızı gidermek istiyoruz.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 16:16:23
Güncelleme :11 Ocak 2009 Pazar 17:43:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?