4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Irlamaz Çayı minik Halit'i yuttu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 5 yaşındaki bir çocuk çayda boğularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, 5 yaşındaki Halit Gündüz, dün akşam saat 16.30 sıralarında oynamak için dışarı çıktı. Kendisinden uzun süre haber alamayan ailesi, çocuklarını mahallenin hemen yakınında bulunan Irlamaz Çayı kenarında aramaya başladı.

Ailenin aramalarının sonuç vermemesi üzerine polis ve itfaiye ekiplerine haber verilmesi ile birlikte Irlamaz Çayı içerisinde ve çevresinde geniş çaplı araştırma başlatıldı. Polis ekipleri. Turgutlu İtfaiyesi, AKS ve vatandaşlar tarafından sürdürülen arama çalışmaları sonucunda talihsiz çocuğun cesedi yaklaşık 7 saat sonra Irlamaz Çayı kenarında akrabaları tarafından bulundu.

Küçük Halit'in hayatta olabileceği düşüncesi ile polis ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun boğularak hayatanı kaybettiği anlaşıldı.
5 yaşındaki Halit'in boğularak ölmesi Turgutlu'da da büyük üzüntü ile karşılanırken, çocuğun cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Öte yandan, hayatını kaybeden çocuğun astım bronşit hastası olduğu ve tedavi gördüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 10:20:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?