4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Isaac ve Ferhat imzayı attı!

Manisaspor, dış transferde Trabzonspor'dan Promise Isaac ve Ferhat Çökmüş ile sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Menajeri Öner Karalar'ın da hazır bulunduğu imza töreninde golcü futbolcu Isaac bir yıllığına kiralık, gurbetçi futbolcu Ferhat Çökmüş ise bir yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Menajeri Öner Karalar, "Trabzonspor ile karşılıklı vardığımız anlaşmalar sonrası bu iki önemli futbolcuyu renklerimize bağladık. Takımın başarısına katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarından hiç endişemiz yok" diye  konuştu.

Kendileri için Rafael konusunun kapandığını dile getiren Karalar, "Bu futbolcuyla sözleşmemiz sona ermişti. Kendisine defalarca haber yollamamamıza rağmen bizimle masaya oturmak istemedi. Şu an için Rafel konusu bizim için kapanmıştır" dedi.

Bosna Hersek'in Sarejova ekibinden transfer edilen Vlastimir Jovanoviç ile yolların ayrıldığına dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirten Karalar, "Bu haberin yayınlanmasından ne bizim ne de futbolcumuzun ne de teknik direktörümüzün bilgisi vardır. Bu futbolcumuz da Hollanda kampı kadrosundadır. Kendisinden yararlanmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Manisaspor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren golcü futbolcu Promise Isaac ise, "Manisaspor, bana teklif getirdiğinde çok mutlu oldum. Süper Lig'de hedefleri olan bir takımda oynayacak olmaktan mutluyum. Burada kendimi ispatlayacağım" dedi.

Gurbetçi futbolcu Ferhat Çökmüş de, "Manisaspor benim için yabancı bir kulüp değil. Burada çok sayıda gurbetçi oyuncu arkadaşım bulunuyor. Ben de onlardan birisi olacağım. Burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım" diye konuştu.

Bu arada Manisaspor'un Hollanda kampında 26 futbolcu bulunuyor. Manisaspor 2. ikinci etap kampını Hollanda'da yapmak için 16 Temmuz'da Manisa'dan hareket edecek. Manisaspor'un kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

"Ufuk, İlker, Avcıbay, Bulut, Egemen, Tufan, Hüseyin, Nizamettin, Sezer Öztürk, Fatih Baydemir, İlker, Dilaver, Tugal, Ergin Keleş, Adem Büyük, Reinaldo, Yiğit İncedemir, Güven, Yiğit Gökoğlan, Kemal, Eren, Burak, Mehmet Nas, Jovanovic, Oumar Kalabane, İsaac Promise, Ferhat Çökmüş ve Simpson"

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 17:05:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?