3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

İşitme engellilerden ziyaret

İzmir'de bulunan Bornova Tülay Aktaş İşitme Engeliler Okulu idaresi, Akhisar'dan kendilerine öğrenci taşıyan Akhisar Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkanı Salih Hızlı'ya plaketle teşekkür etti.

Tülay Aktaş İşitme Engelliler Okulu Müdürü Yücel Çelik, Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı encümen toplantı salonunda ziyaret etti. Çelik yaptığı açıklamada, “Sayın Başkanımız, eşi benzeri az görülen bir destek sağlayarak 15'e yakın öğrencinin bir yıllık ulaşımını belediye olarak üstlendi. Engelli vatandaşlarımızın eğitimine verdiği önemin derecesi hiçbir şey ile ölçülmesi mümkün değildir." dedi.

Çelik daha sonra okul idaresi ve engelli öğrenciler adına Başkan Hızlı'ya plaket vererek teşekkür etti. Engelli öğrencilerin karnelerini de Başkan Hızlı dağıttı. Hızlı, "Eğitime aç engelli çocuklarımızın yüzlerinden pozitif enerjilerini hissediyorum. İmkanlarımız dahilinde bu öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları için bizler sadece ulaşımlarını karşıladık, onlar da büyük bir çaba göstererek eğitimlerinin 2008-2009 dönemini sona erdirdiler. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum, bu organizasyonda öncülük eden ayrıca Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanımız Cam Bayrak'a da teşekkür ediyorum” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 15:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?