30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

İspanya'da ölen işadamı toprağa verildi

İspanya'daki uçak kazasında hayatını kaybeden Türk işadamı Mustafa Erdil'in cenazesi, memleketi Manisa'nın Kula ilçesinde törenle toprağa verildi.

İşadamı Mustafa Erdil'in cenazesi bugün İzmir'in Aliağa ilçesinden Manisa'nın Kula ilçesine getirildi. Seyitali Mahallesi'ndeki evlerine getirilen cenaze, daha sonra vatandaşlar tarafından omuzlara alınarak cenaze namazının kılınacağı Kurşunlu Camii'ne götürüldü. Cenaze törenine eş Özlem Erdil, oğul Günalp, kızlar İpek ve Nehir, anne Memnune ve kardeşlerin yanı sıra, MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan, Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mustafa Erdil'in tabutuna son kez sarılan anne Memnune Erdil, "Oğlum sana doyamadık, nereye gidiyorsun, çocukların burada kalıyor" diyerek gözyaşları döktü ve baygınlık geçirdi.

Mustafa Erdil'in cenazesi, ikindi namazını müteakip Kula Müftüsü Yusuf Arslan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından kent mezarlığında, gözyaşları arasında toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 23:56:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?