5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İşte Yusuf Şimşek'in yeni takımı!

TURGUTLUSPOR, YUSUF ŞİMŞEK'İ RENKLERİNE BAĞLADI

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek ile teknik direktör-futbolcu olarak sözleşme imzaladı.

Turgutlu Belediyesi'nde Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın makamında gerçekleşen imza törenine Turgutlu Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan ve Turgutluspor yönetimi katıldı. İmza töreninde konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Yusuf Şimşek'in Fenerbahçe, Beşiktaş başta olmak üzere birçok takımda şampiyonluk yaşamış bir isim olduğunu hatırlatarak, "Milli formayla başarılara imza atan karakterli ve kaliteli bir futbolcu Türkiye'de futbolun zirvesine ulaştı. Kendisiyle oyuncu teknik direktör olarak anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve Yusuf ile bu sezon belirlediğimiz Bank Asya 1. Lig hedefimize mutlaka ulaşacağımıza inanıyorum.

Yusuf şimdiden çalışmalara başlayarak Turgutluspor'a faydası olacak kaliteli oyuncular ile temasa geçmeye başladı. Bu sezon Turgutluspor'un hedefi şampiyonluk bunu net olarak söylüyorum. Bu teknik kadro ve yeni oyuncularımızın dahil olması ile birlikte tribünlerimizin dolup taşacağına inanıyorum. Yusuf ile anlaşma sırasında en çok detaylar üzerinde durduk. Transferin ekonomik boyutunu çok kısa sürede sonuca bağladık. Kendisi başarıya inanmış ve çok hırslı Yusuf'a çok teşekkür ederim. Yusuf takımımızın hem oyuncusu hem de teknik direktörü. Yusuf'a ihtiyaç duyulduğunda saha içerisinde görevini yapacağını ve o meşhur yürüyerek adam çalımla tekniğinden bizi mahrum bırakmayacağını düşünüyorum. Turgutlu halkı bu sezon futbola ve başarıya doyacak. Yusuf Şimşek, Turgutlu'da şimşek gibi çakacak" dedi.

Kulüp Başkanı Murat Ayhan ise, "Yusuf, Süper Lig'in zirvesinde bulunan bir çok kulüpte şampiyonluk yaşayan bir isim, tüm bunlara rağmen alçak gönüllülüğü ile örnek bir insan ben her şeyden önce iyi bir dost kazandığımıza inanıyorum. Özellikle bu sezon bizi hedeflerimize taşıyacak ismin Yusuf olduğuna inanıyorum. Bu transfer için Turgutluspor Kulübü'nün kasasından tek bir kuruş bile çıkmadı. Bu transferi Turgutlu Belediye ve kulübümüzün Onursal Başkanı Serhat Orhan kendi imkanları ile gerçekleştirdi ve

Turgutluspor'a armağan etti. Buran başkanımıza da çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Yusuf Şimşek de futbola ilk başladığı gün kadar heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Turgutlu gibi büyük bir ilçenin futbol takımını emanet aldım. Burada başarılı olmaktan başka bir düşüncem yok. Yardımcılarım ile birlikte bize güvenen insanlara layık olmaya çalışacağız. Turgutluspor gerek tesisleriyle gerek kalitesiyle kendisini kanıtlamış bir kulüp buraya hizmet etmek benim için çok büyük bir onur. Transfer için temas halinde olduğumuz birçok oyuncu var. Transfer için çalışmalarımıza ara vermeden çalışacağız. Liglerin başlamasını heyecanla bekliyorum" dedi.

Transfer ücreti hakkında bir açıklama yapılmazken bu transferin tüm ücretini Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın kendi bütçesinden karşıladığı öğrenildi.

Ayrıca, bu sezon transfer edilecek oyuncular konusunda Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de forma giyen isimler ile temas halinde olunduğu bildirildi.

TURGUTLUSPOR, YUSUF ŞİMŞEK'İ RENKLERİNE BAĞLADI
TURGUTLUSPOR, YUSUF ŞİMŞEK'İ RENKLERİNE BAĞLADI
TURGUTLUSPOR, YUSUF ŞİMŞEK'İ RENKLERİNE BAĞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 17:21:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?