5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

İzinsiz gösteriye 6 gözaltı

MANİSA'DA İZİNSİZ GÖSTERİYE 6 GÖZALTI

Şırnak'ta 12 teröristin öldürüldüğü askeri operasyonu Manisa'da protesto etmek isteyen grup, kendilerine müdahale eden polise taşlarla saldırdı. Çıkan olaylarda 6 kişi gözaltına alındı.

Kazım Karabekir Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 30 kişilik grup, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları protesto etmek istedi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, taşlı saldırıda bulunan gruba, gaz bombalarıyla karşılık verdi. Yüzlerini gizleyen saldırganlar ara sokaklara kaçarken, çevre sakinleri, gaz bombalı müdahale nedeniyle polise tepki gösterdi. Sokak aralarından ve evlerin çatılarından atılan taşlar, emniyet güçlerine zor anlar yaşattı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne görevli

bir polis memuru, isabet eden taştan yaralanarak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Panzerle sokak aralarına giren emniyet güçleri, saldırganlardan 6 kişiyi gözaltına alındı.

Emniyet Müdür Yardımcıları Bayram Altunay ve Hasan Onar ile Asayiş Şube Müdürü Sezgin Aydın'ın koordine ettiği ekipler, olası yeni bir gerginliğe fırsat vermemek için geç saatlere kadar mahallede bekletildi.

MANİSA'DA İZİNSİZ GÖSTERİYE 6 GÖZALTI
MANİSA'DA İZİNSİZ GÖSTERİYE 6 GÖZALTI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2011 Cumartesi 00:40:03
Güncelleme :21 Mayıs 2011 Cumartesi 09:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?