5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kaçak aşıklar 7 ay sonra ortaya çıktı

KAÇAK AŞIKLAR YEDİ AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

Selendi ilçesine bağlı Çamköyü'nde yedi ay öce kayıplara karışan 16 yaşındaki Emine G., sevdiği genç ve evliliklerini belgeleyen nikah cüzdanıyla ortaya çıktı.

Çamköy'de yaklaşık yedi ay önce Yüksel A. tarafından kaçırıldığı iddia edilen 16 yaşındaki Emine G. sonunda ortaya çıktı. Kayıp olduğu dönemde ailesinin ihbarı üzerine her yerde aranan hatta televizyon programlarına konu olan Emine G.'nin, ailesinin iddia ettiği gibi kendinden 14 yaş büyük Yüksel A. (30) ile birlikte olduğu anlaşıldı. Evi terk ettikten sonra Yüksel A. ile birlikte yaşamaya başlayan Emine G., sevdiği gençle birlikte resmi nikah kıymak üzere memleketine geri dönerek savcılığa teslim oldu.

Genç kız kendi rızasıyla kaçtığını ve 5 aylık hamile olduğunu ifade etmesi üzerine Yüksel A. serbest bırakıldı.

Emine G., 4 Haziran 2010 tarihinde Selendi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne (Aile Mahkemesi Sıfatıyla) dava açarak anne ve babası tarafından istemediği birisi ile evlendirilmek istenince aralarında daha önceden gönül ilişkisi bulunan Yüksel A.'ya kendi rızası ile kaçtığını belirtti. Emine G., 6- 7 aydır birlikte yaşadıklarını ifade ederek evlenmesine izin verilmesini istedi. 7 Temmuz 2010 tarihinde yapılan karar duruşmasında Selendi Asliye Hukuk Mahkemesi Emine G.'nin talebini haklı bularak evlenmelerine izin verdi. Yüksel A. ve Emine G. çiftinin resmi nikahlarını Muhtar Dursun Erol Gök kıydı.

Anne olmaya hazırlanan Emine G., Yüksel A.'ya severek kaçtığını, yaşlarının evliliklerine engel olmadığını, evlendikleri için de çok mutlu olduğunu belirtti. Evlilik cüzdanlarına kavuşan gençler daha sonra akrabalarıyla birlikte Selendi'ye bağlı Çamköy'e geri döndü.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 14:29:01
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 17:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?