4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kaçırılan kızın imdat mesajı

Manisa'da, dün evden arkadaşına gitmek için ayrılan ve bir daha dönmeyen 16 yaşındaki Havva G., ablasına "Kurtarın beni abla" diye mesaj attı.

Manisa'nın Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan Havva G.'den 24 saattir haber alınamıyor. Dün saat 16.00 sıralarında "arkadaşıma gidiyorum" diyerek evden ayrılan Havva G.'den saat 20.00'ye kadar haber alınamadı. Daha sonra ablası Tuğba Atam'a bir mesaj geldi. Mesajda genç kız "kurtarın beni abla" diye yazdı. Kaçırıldığı anlaşılan Havva G., saat 20.16'da bir mesaj daha atarak, "Büyük büyük adamlar var, bakmadan yazıyorum, nereye götürdüklerini bilmiyorum, telefonum olduğunu bilmiyorlar" dedi. Paniğe kapılan aile 20.19'da gelen "tanımadığım birileri var, polise gidin korkuyorum" şeklindeki mesajın ardından durumu polise bildirdi. Polisler genç kızı kaçıran şahısların izini bulmak için alarma geçti.

Olayı savcılığa intikal ettiren aile genç kızın telefonundan gelen sinyallerin takip edilerek izinin bulunmasını istedi ancak savcılık bu konuda hemen cevap verilmesinin mümkün olmadığını bildirdi. Baba Mustafa G., savcılığın bir an evvel cep telefonundan gelen sinyaller doğrultusunda kızını bulmasını istedi.

Anne Fadime G. ve baba Mustafa G., henüz 16 yaşında olan kızları Havva'ya bir zarar verilmesinden dolayı endişe duyarken, yetkililere "çocuğumuzu bulun" diye seslendi.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 18:16:38
Güncelleme :21 Ağustos 2009 Cuma 18:40:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?