30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Kadın girişimciler Akhisar’da toplandı

Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun 7. Olağan Toplantısı Akhisar’da yapıldı.

Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kadınların iş yaşantısına katılımını artırmayı ve onlara nitelik kazandırmayı hedefleyen kurul, Manisa’da kadın profilinin belirlenmesi konusunda çalışma yapılmasını karalaştırdı.

İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemen Karanfilci konuyla ilgili şunları söyledi: “Avrupa Birliği tarafından eğitime yönelik yardımlar var, projeler hazırlayarak bunlardan yararlanılmalı. Ülke olarak biz de bu yardımların oluşmasına katkıda bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde yapılan katkılara karşın sadece yüzde 20’lik bir oranda karşılık almışız. Bu oldukça düşük bir oran. İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak en azından şehrimizin bu imkanlardan maksimum oranda faydalanması için projeler hazırlayarak çalışma gruplarımızı oluşturduk. Ayrıca projeleri olan bayan arkadaşlarımızı da projelerini değerlendirmek için odamıza bekliyoruz.”

Toplantı öncesinde verilen yemeğe Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Önder Yamanel ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 16:30:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?