3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Kadın girişimciler Salihli'de toplandı

TOBB’un önderliğinde oluşturulan ve koordinatörlüğünü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın üstlendiği İl Kadın Girişimciler Kurulu Salihli’de 10. olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıya Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yılmaz, Gökmen Gökdede, Genel Sekreter Tamer Balatlı, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Kurulduğundan bu yana her toplantısı farklı bir ilçede gerçekleştiren İl Kadın Girişimciler Kurulu Salihli’de gerçekleştirdikleri 10. toplantıda bugüne kadar yapılan faaliyetlerin bir değerlendirmesi yapıldı. Faaliyetler hakkına Başkan Yasemen Karanfilci ve Kurulun Salihli Temsilcileri Ayfer Alpaslanile Fatma Selcen Dinler tarafından Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırıma bilgi verdiler.

Toplantının ikinci bölümünde yeni projeler konuşuldu. Bu projelerin başında da kadın istihdamını artırmak için internetin daha etkili kullanılmasına karar verildi. Bu fikir doğrultusunda Manisa merkez ve ilçelerdeki oda ve borsaların internet sitelerinde yayınlanmak üzere kariyer platformu hazırlanmasına karar verildi. Kurul bir sonraki toplantının Haziran ayının ikinci haftasında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşmesine karar verdi.

Toplantı sonunda İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemen Karanfilci’ye tarihteki ilk parayı sembolize eden bir hediye takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 13:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?