5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kadın girişimcilerden ilçe ziyaretleri

MANİSA KADIN GİRİŞİMCİLERİNDEN İLÇE ZİYARETLERİ

TOBB’un bünyesinde kurulan, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörlğünde çalışmalarını devam ettiren Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, ilçelerdeki odaları ziyaret ettiler.

Başkan Yasemen Karanfilci, Başkan Yardımcısı Mücella Gürtekin ve Kurul Üyesi Nadifer Kayırhan Akhisar, Soma, Turgutlu, Salihli ve Alaşehir ilçelerini ziyaret ettiler. Burada her ilçenin kadın girişimciler temsilcileri ile bir araya gelen kurul üyeleri, 31 Mart tarihinde başvuruları sona erecek olan Altın Fikir Yarışması hakkında görüşmelerde bulundular.

Altın Fikir Yarışması’nın kamuoyuna yapılan duyurularının sonrasında geçen zaman sürecindeki çalışmaları değerlendirdiklerini belirten Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemen Karanfilci, "Önümüzde yarışmamız için çok kısa bir zaman kaldı. 31 Mart tarihinde açmış olduğumuz yarışmamızın başvurularının son günü olacak. Bu sebeple iki gün süren ilçe ziyaretlerimiz oldu. İçlerimizde bu projemize gönül veren girişimci kadınlar ve kurul üyelerimizle birlikte bir durum değerlendirmesi yaptık. Yarışmamıza olan ilginin beklentilerimizden de yüksek olması bizi oldukça sevindirdi. Birkaç ilçemizde de projemizin tanıtımı konusunda daha sıkı bir çalışma temposuna girmemiz gerektiğini gördük. 31 Mart tarihine kadar da yarışmamıza gelen projelerin daha da artacağını tespit ettik. Şuanda aldığımız tepkiler çok olumlu’’ dedi.

MANİSA KADIN GİRİŞİMCİLERİNDEN İLÇE ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 13:31:02
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 17:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?