5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kadın girişimcilere destek sözü

BAŞKAN ERGÜN'DEN KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK SÖZÜ

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) bünyesinde kurulmuş olan Kadın Girişimciler Kurulu'nun Başkanı Yasemen Karanfilci ve üyeleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret ederek 'Altın Fikir Projesi' için destek sözü aldılar.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemen Karanfilci 'Altın Fikir' projesini Başkan Ergün'e anlatarak proje afişlerinin kentin belli başlı yerlerinde asılması isteğinde bulundu. Karanfilci şöyle konuştu; "Yaklaşık bir buçuk yıldır Manisa'da faaliyet gösteriyoruz. Sizinle birlikte bir çalışma ortama sağlandığı için teşekkür ediyorum. Biz 'Altın Fikir' adı altında bir yarışma düzenledik. 18 yaş ve üzeri tüm bayanların katılabileceği bir yarışma bu. Yaratıcı fikirleri olan ve bu iş fikirlerini de hayata geçirmek için çabalayan maddi, manevi imkansızlıklardan dolayı bu fikirlerini bir türlü hayata geçiremeyen, bayanlarımıza girişimcilik ruhlarını da daha artırma, ekonomik hayata da katkıda bulunma adına böyle bir yarışma düzenledik." Proje sonunda başarılı olan girişimcilere ödüller verileceğini ifade eden Karanfilci, "Birinciye 15 çeyrek altın, ikinciye 10 çeyrek altın, üçüncüye de 5 çeyrek altın verilecek. Böylece çalışma hayatında kadın istihdamını sağlamış olacağız." dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Sizlere hizmet noktasında her zaman yardımcı olmak isteriz. Bu proje için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bayanların olduğu yerde güzellikler vardır." diye konuştu.

BAŞKAN ERGÜN'DEN KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK SÖZÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 12:27:00
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 16:03:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?