30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Kahveciler iftarda buluştu

Manisa Kahveciler Odası, Ramazan ayı nedeniyle tüm üyelere iftar yemeği verdi.

Belediye Başkan Vekili İbrahim Akbalık, Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, oda başkanları ve kahveci üyeler yemekte hazır bulundu.

Teras 2 Restoran'da verilen yemekte İl Müftüsü Namık Hisar'ın yaptırdığı duanın ardından bir konuşma yapan Kahveciler Odası Başkanı Abdullah Uğursalan, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamına alınmayan kahvehane, çay ocağı, internet kafe ve oyun salonu işletmeciliği gibi mesleklerde çalışan üyelere TESK tarafından sınavsız esnaflık belgesi alma hakkı verildiğini söyledi.

Söz konusu belgenin ustalık belgesi olarak işlem göreceğini belirten Başkan Uğursalan, "Üyelerimiz 30 Kasım tarihine kadar odamıza başvurmalıdır. Bizi oda yönetimine seçtiğimiz günden bu yana yönetim ve denetim kurulu olarak azami gayret sarf ediyoruz. Buna rağmen eksiğimiz vardır. Bize görüş ve önerilerinizi bildirin. Odamızı hep birlikte yönetelim." dedi. Başkan Abdullah Uğursalan'ın konuşmasının ardından oda tarafından hazırlanan ve bugüne kadar yapılan faaliyetleri içeren bir sunum yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 18:47:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?