30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Kahvehane saldırısında 1 ölü

Turgutlu ilçesinde, bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralanan 5 kişiden biri hastanede hayatını kaybetti.


Olay, dün meydana geldi. B.S. (24) ile K.S. (26) kardeşler Stat Kahvehanesi'ni silahla taramış, Mehmet Aydın (36), Cengiz (35) ile kardeşi Ercan Yavuz, Murat Güçlü (28) ve Faruk Beller (45) isimli şahıslar yaralanmıştı. Saldırgan kardeşler ise kaçarak izlerini kaybettirdi.


Yaralılardan sağlık durumu ağır olan ve Ege Üniversitesi Tıp Fakuültesi Hastanesi'nde tedavi gören 8 çocuk babası Mehmet Aydın hayatını kaybetti.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Cengiz Yavuz ve kardeşi Ercan Yavuz'un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Turgutlu Devlet Hastanesi'nde bulunan Murat Güçlü'nün de durumunun iyi olduğu bildirildi. Aynı hastanede bulunan diğer yaralı Faruk Beller ise taburcu edildi.
İddiaya göre, ölen Mehmet Aydın ile diğer 3 yaralının olay öncesi cezaevinden yeni çıkan Cengiz Yavuz'a geçmiş olsun dileklerinde bulunmak üzere kahvehanede bulundukları belirtildi.


Olayda kullanılan aracı terk edilmiş şekilde bulan polis, firarda olan saldırganlar B.S. ile K.S. kardeşlerin bulunması için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 14:20:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?