5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kalabane taburcu oldu

MANİSASPORLU KALABANE TABURCU OLDU

İzmir'in Konak ilçesinde trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı hastanede başına 12 dikiş atılan Manisaspor'un siyahi oyuncusu Oumar Kalabane, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Gineli futbolcu Oumer Kalabane, bu sabaha karşı saat 4 sıralarında havaalanından eşi İgbal'i İstanbul'a uğurladıktan sonra Manisa'ya dönüş yolunda 45 HP 153 plakalı otomobil ile İzmir'in konak ilçesinde trafik kazası geçirmişti. 112 sağlık görevlileri tarafından Tepecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve başına 12 dikiş atılan Kalabane, daha sonra Manisa'daki evinde istirahat etmek üzere taburcu eldi.

Kalabane'nin eşi İgbal, İstanbul'da havaalanında kazayı öğrendikten sonra ilk uçakla geri döndü. Tarık Almış Tesisleri'nde eşiyle birlikte gazetecilere kazayı anlatan Kalabane, "Eşimin İstanbul'da bir işi vardı. Kendisini sabah uçağı için havaalanına bıraktım. Dönüşte Yeşildere virajında otomobilin frenine bastığımda fren tutmadı. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettim ve sonra duvara çarptığımı hatırlıyorum. Otomobil takla atmış. Emniyet kemerimin bağlı olması ve hava yastıklarının açılmış olması

galiba hayatta kalmamı sağladı. Çok üzgünüm " dedi.

Manisaspor Kulübü Genel Menajeri Öner Karalar da, "Çok ağır bir kaza. Kalabane'nin o kötü kazadan sağ salim çıkması bir mucize. Ucuz atlatıldı. Geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Bu arada kulüp doktoru Cengizhan Özgürbüz, Oumar Kalabane'nin sadece başında yırtıkları olduğunu ve 12 dikiş atıldığını, iki gün içerisinde idmanlara başlayabileceğini söyledi.

 

ANTEP HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Teknik Direktör Reha Kapsal yönetiminde Antep deplasmanı hazırlıklarına sabah başlayan Manisaspor'da, Yiğit Gökoğlan sakatlığı, Kalabane' de kaza geçirmesi nedeniyle antrenmana katılmadı. 2. kaptan Burak Özsaraç da dinlendirildi. Manisaspor yarın sabah İzmir'den uçakla Gaziantep'e giderek son hazırlığını orada tamamlayacak.

MANİSASPORLU KALABANE TABURCU OLDU
MANİSASPORLU KALABANE TABURCU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 17:12:05
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 02:05:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?