4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kaldırım işgali sona eriyor

BAŞKAN ERGÜN HAVUZLU ÇARŞI ESNAFI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Havuzlu Çarşı esnafı ile kahvaltıda bir araya gelerek sorunlarını dinledi

Havuzlu Çarşı'da düzenlenen kahvaltıya Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar ile birlikte katıldı.

Çarşı esnafı adına konuşan Doğan Göde, belediyenin çalışmalarından çok memnun olduklarını dile getirerek, havuzlu çarşının canlı hale getirilmesini, caddelerinde otoparkın kapatılarak tek yönlü sevgi yolu haline getirilmesini arzu ettiklerini söyledi.

Esnafın sorunları ile yakından ilgilenen Başkan Ergün, Havuzlu Çarşı'nın Manisa'nın en eski çarşılarından biri olduğunu belirterek, "Çarşının eski haline gelmesi en büyük arzumuz. Arzu ettiğiniz sevgi yolu düzenlemesini de yapacağız. Buraya akustik bir hava kazandırmamız lazım. İyi bir dekorasyona ihtiyaç var. İnşallah elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız. 2010 yılı çocuğumuzun emeklemeden yürümeye başladığı bir yıl olacak. Bunun için zamanımız var. İnşallah çok güzel şeyler yapacağız." dedi.

Sıfır kaldırım işgali hakkında da konuşan Ergün, "İçinde bulunduğumuz kriz ortamından dolayı esnaflarımıza kaldırımları bir miktar kullanma hakkı tanımıştık. Ama geçtiğimiz yaz içerisinde bununla ilgili çok büyük sıkıntılar yaşadık. Halkımızdan çok ciddi derecede şikayetler geldi. Bazı esnafların kendilerine verilen 0-60 kaldırım işgalini suistimal ettiklerini görüyoruz. Bu yüzden bu uygulamayı 1 Ocak 2010'dan itibaren kaldıracağız. Sıfır kaldırım işgali uygulamasını başlatacağız." diye konuştu.

BAŞKAN ERGÜN HAVUZLU ÇARŞI ESNAFI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 15:26:02
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 16:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?