5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kalemli köyüne çok amaçlı salon

MANİSA İGM'DEN KALEMLİ KÖYÜNE ÇOK AMAÇLI SALON

Manisa İl Genel Meclisi'nin desteğiyle merkeze bağlı Kalemli köyünde çok amaçlı salon yapımına başlandı.

Manisa köylerin şehirdeki hizmet kalitesine ulaşması için yapılan çalışmalar çerçevesinde köylere başta düğün salonu olarak kullanılmak üzere çok amaçlı salonlar yapılıyor. Birçok köye yapılan çok amaçlı salonlardan birisinin yapımına da Kalemli Köyü'nde başlandı. Toplantı salonu, düğün salonu ve kültürel amaçlı yapılan salonlar köylerin sosyal ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Kalemli Çok Amaçlı Salonu'nun temel atma törenine İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi İbrahim Onaylı, Köy Muhtarı Sefa Karaca ve Halıtlı Köyü Muhtarı Mehmet Akbaş ve köy sakinleri katıldı. Törende konuşan Kalemli Köyü Muhtarı Sefa Karaca, köyüne yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaca, köyün bir çok ihtiyacının giderildiğine dikkat çekerek, İl Genel Meclisi Başkanımız Dursun Ali Yıldız, Valimiz Celalettin Güvenç ve Özel İdare'mize çok teşekkür ediyoruz. Köyümüzün alt yapı ve sosyal ihtiyaçlarımızın hemen hepsi tamamlandı. Bundan dolayı köy halkı olarak çok memnunuz.” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız ise yaptığı konuşmada, “Amacımız şehirdeki hizmet kalitesini köylerimize taşımak. Bunun için gayret gösteriyoruz. Özellikle öğrencilerimizin en iyi hizmeti almasını amaçlıyoruz. İnsanlarımızın yaşadığı yerde kalmalarını sağlamak için yaşadıkları yerlere hizmetin en iyisini götürmek zorundayız. Çoğu köylerimizin alt yapı sorunlarını tamamladık. Artık sosyal alanlarda ve kültürel alanlarda hizmeti sunmak için çaba ve gayret içindeyiz. Kalemli çok amaçlı salonunun temelini attık. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmların ardından alkışlar eşliğinde çok amaçlı salonun temeli atıldı. Tören sonunda Köy Muhtarı Sefa Karaca ve köylüler katılan davetlilere yöresel yemek ikramı yapıldı.

MANİSA İGM'DEN KALEMLİ KÖYÜNE ÇOK AMAÇLI SALON
MANİSA İGM'DEN KALEMLİ KÖYÜNE ÇOK AMAÇLI SALON
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 16:06:05
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 18:21:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?