5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kanalizasyonlara koku giderici

MANİSA'DA KANALİZASYONLARA KOKU GİDERİCİ

Manisa Belediyesi, özellikle yaz aylarında bazı bölgelerde şikayet konusu olan kanalizasyonlardan oluşan kokuların önüne geçmek için çalışma başlattı.

Manisa’da özellikle yaz aylarında bazı bölgelerde vatandaşların şikayet konusu olan kanalizasyon kokusunun önüne geçmek isteyen Manisa Belediyesi, yaz mevsimi öncesi kolları sıvadı. Bu kapsamda Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, çeşitli kanalizasyon kokusu giderici ürünleri uygulamalı olarak test etmeye başladı. Kokunun oluştuğu bir kanalizasyona bu ürünlerden döken yetkililer, denemeden olumlu sonuç aldı. Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu, söz konusu ürünlerin, herhangi bir atık su oluşturmamasına, doğada ayrışabilmesine, çevre dostu olmasına ve toksik ve kanserojen olmamasına dikkat ettiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çeşitli firmalardan konu ile ilgili sunumlar aldıklarını belirterek, “Manisa Belediyesi olarak halkımızın sağlığını korumak ve çevrenin temizliğini sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Yaz aylarında vatandaşlarımızın şikayetçi olduğu kanalizasyon kokularının önüne geçmek amacıyla çalışma başlattık. Bu kapsamda bu kokuların önüne geçecek, aynı zamanda da çevre ile dost olan ürünleri ilimizde deniyoruz” dedi.

MANİSA'DA KANALİZASYONLARA KOKU GİDERİCİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 18:14:01
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 18:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?