4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kapalı pazaryeri sorunu çözülecek

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, pazaryeri sıkıntısının çözümü için Meyve, Sebze ve Umum Pazarcılar Odası ile ortak çözümler üreteceklerini söyledi.

Manisa Meyve, Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ve oda yöneticileri Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Başkan Şener meyve sepetini Cengiz Ergün’e vererek görevinde başarılar diledi.

Manisa’da kapalı pazaryeri sorunuyla ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan Başkan Cengiz Ergün, “Seçimler öncesinde Pazarcılar Odası yöneticileriyle birkaç kez bir araya geldik. Pazaryeri sonunu o dönemde de görüşmüştük. Pazaryeri sıkıntısı Manisa’nın sorunudur. Bu problemi çözmek amacıyla bir masa etrafında toplanıp, ortak çözüm bulacağız. Bu konuda Pazarcılar Odası yönetimi bir rapor hazırlayıp, bize getirecek. Sorunu mutlaka çözeceğiz.”dedi.

Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ise Başkan Ergün’e bundan sonra vereceği destek için teşekkür ederek, “Kendileri de Perşembe pazarının halini gördüler. Bizler kadar vatandaşların da sorunu olan pazaryeri sıkıntısının çözüleceğine inanıyoruz. Manisa’ya yakışan kapalı pazaryeri için ortak projeler üretmeye hazırız.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:17:13
Güncelleme :8 Nisan 2009 Çarşamba 17:35:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?