4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kar, projelerini MASİAD'ta anlattı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, Milletvekili Mehmet Çerçi ve partilerle birlikte Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD)’ı ziyaret ederek projelerini anlattı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar MASİAD yönetimini ziyaret etti. Milletvekili Mehmet Çerçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal ve partililerin de yer aldığı heyeti MASİAD Başkanı Ömer Yerkazanoğlu karşıladı.

Başkan Kar geçen 5 yılda yaptığı hizmetleri anlatarak başladığı konuşmasında, geçen 5 yılda önemli projelere imza attıklarını söyledi. Yeni dönemde de şehrin sorunlarını çözmeye devam edeceklerini vurgulayan Kar, “Halkımız son 5 yılda yaptığımız hizmetleri gördü. Dev projelerle Manisa’ya hizmet ettik. Bu dönemde elbette hatalarımız oldu. Ancak hizmet yaparken hatalar olabilir.”dedi.

HESAP VERİYORUZ, GÖREV İSTİYORUZ
29 Mart Yerel Seçimleri’nde seçimleri tekrar kazanarak göreve devam etmek istediklerini ifade eden Kar, “Manisa için yapacağımız daha çok şey var. Hesap veriyoruz, görev istiyoruz. Sizlerin de desteğiyle Manisa’yı hak ettiği noktaya ulaştırmak için çaba sarf edeceğiz.”diye konuştu.

MASİAD Başkanı Ömer Yerkazanoğlu ve yöneticiler Bülent Kar’a seçim yarışında başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 12:13:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?