5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Karabükspor mesaisi başladı

MANİSASPOR, KARABÜKSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Geçtiğimiz Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a 3-1'lik skorla mağlup olan Manisaspor ligin ikinci yarısının ilk haftasında sahasında karşılaşacağı Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı süren Nizamettin Çalışkan'ın yanı sıra izinli olan Murat Erdoğan katılmadı. Siyah-beyazlı ekiple ön protokol imzalayan Manucho da takımla birlikte çalıştı. Futbolcuların neşeli olduğu gözlenen antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıldı.

Antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Hikmet Karaman, "Kupada 2 zorlu maç yaptık. Bu maçlarda hazırlık kampında çalıştığımız şeyleri uyguladık. Taktiksel anlamda gelişme gösterdik. Oyuncularımız kendilerini taktiksel anlamda geliştirdi. Ama tabii ki eksik bölgemiz var. Orta sahada sıkıntımız devam ediyor. Bu bölgeye birkaç gün içinde mutlaka oyuncu alınacak. Daha erken alınması takım için daha iyi olurdu. Hazırlık kampına katılmış olsa, takıma uyum sorununu çabuk aşar, nereye nasıl monte edileceği kısa sürede halledilir, takıma daha faydalı olurdu. Bu şekilde faydalı olması biraz zaman alabilir. Oyuncularımın performansından memnunum" diye konuştu.

Takımın savunma oyuncularından Burak Özsaraç'ın Gençlerbirliği'ne transferi hakkında da konuşan Karaman, "Takımda Burak'ı kaybettik. İkinci yarıya en formda başlayacak oyuncularımızın başında geliyordu Burak. Ama iyi bir teklif aldı hem kendisinin Ankara'da olması hem de futbolunun en deneyimli dönemlerinde bu teklifi değerlendirmesine de ben pozitif baktım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 14:20:05
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 14:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?