3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Karanfil dağıttı oy istedi

AK Parti Salihli Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan, Türkeli Parkı’nda Salihli Kazak Türkleri ve Kurtuluş Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Bayanlara karanfil dağıtan AK Parti Salihli Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan ilçe yatırımına destek masası kuracaklarını belirterek, “Salihli’de işsizlik en büyük sorunlardan birisi. Bu sorunun giderilmesi için neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Belediye Başkanı olduğumda belediyede bir yatırım destek masası kuracağız. İş adamlarını biz çağıracağız, onların gelmesini beklemeyeceğiz. Belediye olarak bunun altyapısını hazırladıktan sonra iş adamlarına gelin iş sahası hazır, fabrikayı kurun, Salihlili halkımıza iş imkanı sağlayın diyeceğiz.”dedi.

İlçede birçok vatandaşın Sosyal Yardım Kurumları’ndan faydalanmadığına değinen Doğan, “Hemşeri dayanışma kurumu kuracağız. Belediye’ye birçok yardımlar geliyor. Bu yardımların değerlendirilmesi amacıyla Salihli’de çeşitli kuruluşların da yapmış olduğu yardımları tek elde toplayacağız. Aynı aile birden fazla yardım derneğinden yardım alabiliyor. Bunun yanında bir de hiçbir kurumdan yardım alamayan insanlarımız var. Bu yardımların vatandaşlarımıza eşit olarak ulaşmasını sağlayacağız. Eğer Salihli iktidar ile birlikte hareket ederse bütün projeler çok kısa bir zamanda gerçekleşecektir.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 16:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?