9
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Karayolu meyvesuyuna bulandı

İzmir-Ankara karayolunun Turgutlu girişine dökülen meyve suyu sürücülere zor anlar yaşattı. Meyve suyu taşıyan bir kamyondan döküldüğü anlaşılan kayısı suyu itfaiye tarafından temizlendi. 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'den İzmir'e meyve suyu taşıyan Ali Dede Balta'nın kullandığı 60 DS 506 plakalı kamyonun üzerindeki meyve sularından bir bidon İzmir-Ankara karayolu Turgutlu İlçesi girişinde yola düştü. Saat 22.30 sıralarında meydana gelen olay sonrası karayolunu kullanan araçların sürücüleri dökülen meyve suları nedeniyle zor anlar yaşadı. Kamyondan dökülen ve asfaltın kayganlaşmasına sebep olan meyve suyu trafiğin aksamasına yol açtı. Bazı sürücüler kazadan kıl payı kurtuldu. Olay yerine gelen Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, trafik akışına müdahale ederek olası kazaları önledi. 

Yola dökülen meyve suyunun maddi değerinin 2 bir 500 YTL olduğu öğrenilirken kamyon sürücüsü Ali Dede Balta, "Bidonların düştüğünü son anda fark ettim ve olası bir kazanın meydana gelmemesi için polisi arayarak yardım istedim, kaza olmaması sevindirici" dedi.
Turgutlu Belediyesi İtfaiye ekipleri yolu temizleyerek kaygan bölümlere kum döktü. İzmir-Ankara arasındaki ulaşımı sağlayan E-96 karayolu Irlamaz Köprüsü'nde trafik akışı zaman zaman dururken daha sonra tek şeritten akış sağlandı. Kamyon sürücüsüne hatalı yükleme nedeniyle 206 YTL para cezası kesildi.
.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2006 Cumartesi 13:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?