4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kar'dan Ayakkabıcılar Sitesi'ne ziyaret

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Ayakkabıcılar Sitesi'nin daha aktif ve cazip bir yer haline getirilmesi yönünde proje çalışması içerisinde olduklarını açıkladı.

AK Parti'den tekrar aday olan Belediye Başkanı Bülent Kar, 29 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaretleri kapsamında Ayakkabıcılar Sitesi'ni ziyaret etti. Site yöneticileri ve ayakkabıcı esnafıyla biraraya gelen Başkan Kar, sitenin ve esnafın sorunlarını dinledi. Beraberinde belediye meclis üyeleriyle birlikte iş yerlerini tek tek dolaşan Başkan Kar, çalışanlarla da sohbet etme imkanı buldu.

Ayakkabı imalatı sektöründe Manisa Ayakkabıcılar Sitesi'nin çok önemli bir yerde olduğunu, burada üretilen kaliteli ayakkabıların bir çok ülkeye ihraç edildiğini ifade eden Başkan Kar, sitenin layık olduğu ilgiyi görebilmesi için belediye olarak bir çalışma içerisine girdiklerini açıkladı.

Sitenin daha aktif ve cazip bir yer haline getirilmesi için belediyenin bu yönde bir proje hazırladığını kaydeden Kar, "Ayakkabıcılar Sitesi yöneticilerinin de katılımı ve görüşleri doğrultusunda projemizi hazırlayıp vakit katbetmeden uygulamaya geçireceğiz. Sitemizin her yönüyle daha sağlıklı bir çalışma ortamına kavuşmasını, hem de daha çekici bir hale gelmesini arzu ediyoruz. İnşaallah bunu birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 17:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?