5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kardeş okula kitap bağışı

ÖĞRENCİLERDEN KARDEŞ OKULA KİTAP BAĞIŞI

Selendi Üç Eylül İlköğretim Okulu 4/A sınıf öğrencileri, ilçeye bağlı Tavak Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyeret ederek kendi imkanlarıyla temin ettikleri kitapları hediye ettiler.

Selendi Üç Eylül İlköğretim Okulu 4/A sınıf öğrencilerine ziyarete sırasında okul müdürü yardımcısı Şeref Koçyiğit ve sınıf öğretmeni İlhan Türk eşlik etti. Öğrenciler evlerinde kullanmadıkları kitaplar ile biriktirdikleri harçlıklarıyla satın aldıkları yeni kitapları kardeş okulun kütüphanesi için bağışladılar. Ayrıca yanlarında getirdikleri kek ve meyve sularını hediye ederek okul bahçesinde hoşça vakit geçirdiler. Selendi Üç Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri, "Köy okulunda okuyan arkadaşlarımıza yardım ettiğimiz için çok mutluyuz. Burada okuyan kardeşlerimizi en kısa zamanda biz de okulumuzda ağırlamak istiyoruz. Bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." dediler. Tavak Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri de teşekkür ettiler.

Okullar arası yapılan ziyaretlerin öğrencilerin kaynaşması ve birlik beraberlik ile yardımlaşma duygularını artırmasında önemli bir faktör olduğuna dikkat çeken Üç Eylül İlköğretim Okulu 4/A Sınıfı Öğretmeni İlhan Türk, "Bu şekilde yapılan ziyaretler öğrencilerin kişisel gelişimleri olumlu etkiler. Hediyeleşme, kardeşliği pekiştiren, paylaşmayı öğreten bir olaydır. Bu tür faaliyetlerin genel olarak tüm yurtta artması gerekmektedir." dedi.

Tavak Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri en kısa zamanda iade-i ziyaret yapacaklarını söyleyerek yardımsever arkadaşlarını el sallayarak uğurladılar.

ÖĞRENCİLERDEN KARDEŞ OKULA KİTAP BAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 13:11:01
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 13:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?