4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kariyer Günleri'nin konuğu CBÜ'den

Özel Doruk Lisesi'nde düzenlenen Kariyer Günleri'nin konuğu olan CBÜ Öğretim Görevlisi Safiye Öngen, öğrencilere iktisat işletme okuduktan sonra hangi mesleklere sahip olabileceklerini anlattı.


Özel Doruk Lisesi'nde, öğrencilerin topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri için, hayatlarının dönüm noktası olan meslek seçimlerinden önce, seçecekleri meslekleri tanımaları amacıyla "Kariyer Günleri" başlığı altında meslek tanıtımları başladı.

Bu ay iktisat-işletme konusunun işlendiği etkinlikte, CBÜ Öğretim Görevlisi Safiye Öngen öğrencilere iktisat işletme okuduktan sonra hangi mesleklere sahip olabileceklerini anlattı. Öğrencilerle karşılıklı sohbet havasında geçen seminer soru cevap şeklinde devam etti. Doruklu öğrenciler merak ettikleri soruları Öğretim Görevlisi Safiye Öngen'e yönelttiler.

Lise Müdürü Hasan Köroğlu “Doruk Lisesi olarak kariyer günlerine gereken önemi veriyoruz. Öğrencilerimiz seçmek istedikleri mesleklere sağlıklı bir şekilde yönlendiriliyorlar. Alanında uzman konuklarımız, önümüzdeki günlerde de farklı branşlarda meslek tanıtımı yapmaya devam edecekler” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 13:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?