3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Kavun yüklü kamyon devrildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kavun yüklü kamyonet devrildi. Ölen ya da yaralanan olmayan kazada, E-96 karayolu adeta kavun tarlasına döndü.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Turgutlu istikametine gitmekte olan Musa Şimşek (52) yönetimindeki 45 E 8535 plakalı kavun yüklü kamyonet, sağ arka teker aksının kırılması sonucu gece saat 22.30 sıralarında Turgutlu girişi E-96 karayolu Manisa Kavşağı yakınlarında devrildi.

Kaza sonrası kamyonda yüklü olan yaklaşık 2 bin 500 TL değerindeki 2.5 ton kavun karayoluna saçıldı. Kamyonet sürücüsü Musa Şimşek yolun ortasına yan yatan araçtan şans eseri yara almadan kurtulurken, trafik ekipleri yola saçılan kavunların başka bir kazaya sebep vermemesi amacıyla önlem aldı.

Sürücü Musa Şimşek, "Normal hızda giderken birden kamyonet yan yattı ve devrildi. Ne olduğunu anlayamadım, araç içerisinden kendi imkanlarım ile çıktım. Daha sonra arka teker aksının kırılması nedeniyle kazanın meydana geldiğini gördüm" dedi.

Tek şeridin yaklaşık 1 saat trafiğe kapandığı yoldaki kavunlar, olay yerine gelen Turgutlu Belediyesi temizlik işleri görevlileri tarafından temizlendi. İzmir Bölge Trafik ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 13:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?