8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Kayıp Sezai'nin ailesi endişe duyuyor

Akhisar İlçesi'nde geçen ay Antalya'da iş bulduğunu söyleyerek evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Sezai Çobanoğlu'nun ailesi, çocuklarının hayatından endişe ediyor. 

Oğlunun eğitimle ilgili sorunu olduğunu ifade eden baba Mustafa Çobanoğlu, "Ben okuyamadım. Eşimle birlikte Sezai ve kardeşleri Ufuk ile Ahmet'in okumalarını çok istiyoruz. Sezai de ilköğretimi bitirdikten sonra Akhisar Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye Bölümü'ne yazıldı. İlk sene kalmasına rağmen ikinci yıl tekrar okula yolladık. 13 Eylül'de evin birkaç ihtiyacını almak ve sınıfı geçip geçmediğini öğrenmek için kardeşi Ufuk ile köyden Akhisar'a gitti. Ben ve eşim tarlaya gittik. Sezai kardeşi Ufuk'a, 'Tekrar sınıfta kalmışım. Annem ve babamın yüzüne nasıl bakacağım? Ben köye gidiyorum. Eşyaları alıp Antalya'da çalışmaya gideceğim' demiş. Köye gelip elbiselerini ve bir miktar para da almış. 3 gün sonra 17 Eylül günü annesine telefon ederek sadece, 'Ben Antalya'da iş buldum' deyip telefonu kapamış. O günden beri hiçbir haber alamadık" dedi. 

Jandarmaya ve polise Sezai'nin resimlerini verdiklerini ve bir aylık aramaların sonuçsuz kaldığını anlatan baba Çobanoğlu, "Antalya'ya gittim. 2 gün kaldım ama hiçbir sonuç çıkmadı. Evde başta annesi olmak üzere hiç kimsenin huzuru yok. Sadece ondan nerede olduğunu bildirmesini ve sesini duymak istiyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 17:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?