20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Kaymakam'dan köy ziyaretleri

Manisa'nın Demirci ilçesi'ne bağlı tüm köyleri gezerek incelemelerde bulunan Kaymakam Kamil Kıcıroğlu, köylerin ihtiyaç ve sorunlarını tespit ederek hizmet götürmeye çalışıyor. 

Beraberinde daire müdürleri ile birlikte Yiğitler, Eskihisar, Küçükoba ve Esenyurt köylerini ziyaret eden Kaymakam Kamil Kıcıroğlu, köylülerin sorunlarını dinledi. Kıcıroğlu, köylerde Şartlı Nakit Transferi hakkında bilgiler vererek, cinsiyet ayırt etmeden tüm çocukların okutulmasına ayrıca yeni yapılan evlerin ruhsatlı olmasına dikkat çekti. 

Geziler sırasında ayrıca İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanları köylerdeki okul öğrencilerine kuş gribi hakkında bilgilendirirken, Ziraat Odası yetkilileri de tarımsal konularda slayt gösterimi ile bilgiler verdiler. 

Köylerin ilköğretim okullarındaki öğrencilere temizlik ve spor malzemeleri, Türk Bayrağı, Milli Eğitim Bakanlığı tavsiyeli okuma ve boyama setleri ile Demirci'nin ilk kaymakamlarından İ. Ethem Akıncı'nın "Demirci Akıncıları" isimli hatıratını tüm daire amirleri ile köy okullarına dağıtıldı.
iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2007 Cumartesi 17:07:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?