3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Kaza mı cinayet mi?

Edinilen bilgiye göre Turgutlu Irlamaz Vadisi'ne gezmek için giden Tarık Tarlacı (22) yönetimindeki plakasız motosiklete henüz plakası ve sürücü belirlenemeyen bir otomobil çarptı.
Irlamaz Vadisi ve Koşukırı Yolu'nun kesiştiği noktada meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Tarık Tarlacılar ağır yaralanırken aynı motosiklette yolcu olarak bulunan 2 yıl önce evlendiği eşi Ebru Tarlacılar (25) ise Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken eşi Tarık Tarlacılar ise İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonrası genç çiftin yakınlarının iddiaları tüyler ürpertti. İddiaya göre bundan yaklaşık 20 gün önce çiftin buna benzer bir olayda kaza geçirdiği ve Tarık Tarlacılar ile araç sahibinin kavga ettiği öğrenildi. Öte yandan Tarık Tarlacılar'ın yakınlarına, "Bize bilerek çarptı. Bunu yapanları biliyorum." dediği ve yakınlarının da bu şekilde polise ifade verdiği edinilen bilgiler arasında.

Yaşanan olay ve genç çiftin yakınlarının ifadesinden yola çıkan Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir kişinin hayatını kaybetmesine sebep olarak kaçan sürücüyü yakalamak için ilçe çapında geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Hayatını kaybeden Ebru Tarlacılar'ın cenazesi Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yakınları ise hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 10:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?