5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Keleşoğlu'dan 2 bin aileye erzak

KULALI HAYIRSEVER KELEŞOĞLU'DAN İKİ BİN AİLEYE ERZAK YARDIMI

Aslen Kulalı olan Demokrat Parti (DP) İzmir Konak İlçe Başkanı Hakkı Keleşoğlu, İzmir Bayraklı Kulalılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği aracılığı ile Bayraklı'da oturan ihtiyaç sahibi Kulalı vatandaşlara 2 bin adet gıda paketi yardımında bulundu.

Hayırsever Hakkı Keleşoğlu 2 bin adet gıda paketi, 500 adet battaniye, 500 çift ayakkabıdan oluşan yardımları Bayraklı'ya gönderdi. İzmir Bayraklı Kulalılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Veli Topal nezaretinde dernek deposuna konulan yardım paketleri, Bayraklı'da tespit edilecek 2 bin aileye dağıtılacak.

Hayırsever iş adamı Hakkı Keleşoğlu, "Benim için hemşehrilerim çok önemli. İster Kula'da yaşasın ister Türkiye'nin bir başka yerinde olsun hemşehrilerime yardım ve hizmet etmekten gurur duyarım." dedi. Bir hafta önce Konak DP ilçe başkanlığı görevine getirildiğini belirten Keleşoğlu, "Bana verilen bu görevi de başarı ile yerine getirmeye, Kulalıları en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 17:35:00
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 18:09:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?