4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Kendi silahıyla vuruldu

DAVALISIYLA ANLAŞMAYA GİTTİ KENDİ SİLAHIYLA VURULDU

Manisa'da, davalı olduğu şahsın işyerine anlaşmak için giden genç, çıkan boğuşmada kendi tabancasıyla vurularak yaralandı.

Olay dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana geldi. 1 Eylül 2010 tarihinde Okay Erbaşlar'ı (30) bıçakla yaralayarak mahkemelik olan Anıl Barutçular (28), anlaşmak için Erbaşlar'ın Akıncılar Mahallesi Erler Caddesi üzerindeki sıhhi tesisat dükkanına gitti. İddiaya göre, Anıl Barutçular, Okay Erbaşlar ile tartışarak davasından vazgeçmesi talebinde bulundu. Davasından vazgeçmeyeceği cevabını alan Barutçular ile Erbaşlar arasında boğuşma çıktı. Barutçular'ın belinde bulunan ruhsatsız tabancayı alan Erbaşlar, Barutçular'ın sol bacağına 3 el ateş etti. Çevre esnafının polisi aramasıyla olay yerine gelen yunus ekipleri, Oktay Erbaşlar'ı elinde tabancayla yakaladı.

Kanlar içerisinde yerde yatan Anıl Barutçular'a olay yerine gelen 112 ekibi müdahale etti. Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Anıl Barutçular tedavi altına alındı.

Oktay Erbaşlar ise Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık raporu alındıktan sonra gözetim altına alındı. Oktay Erbaşlar polise verdiği ilk ifadesinde, Barutçular ile daha önceden husumetinin olduğunu öne sürdü. Barutçular'ın kendisini çıkan bir kavgada bıçakladığını belirten Erbaşlar, bu sebepten dolayı davalık olduklarını ve davalarının sürdüğünü dile getirdi.

DAVALISIYLA ANLAŞMAYA GİTTİ KENDİ SİLAHIYLA VURULDU
DAVALISIYLA ANLAŞMAYA GİTTİ KENDİ SİLAHIYLA VURULDU
DAVALISIYLA ANLAŞMAYA GİTTİ KENDİ SİLAHIYLA VURULDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 11:55:05
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 13:01:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?