3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Kermes parasıyla okula kamera

Manisa'nın ilçesi Sarıogöl'e bağlı Karacaali Köyü İlköğretim Okulu Aile Birliği, okula kamera sistemi kurulması için kermes düzenledi.

Güvenlik kamerasının masraflarını çıkarabilmek için, kolları sıvayan öğrenci velileri, 25 kilometre uzakta olan Sarıgöl'e gelerek kermes yaptılar.

Stantlarda gözleme yapan anneler, "Okulumuz için, değil 25 kilometre, 100 kilometre uzak olsa bile gideriz" dediler. Yaptıkları gözlemeleri anında satan annelerin emeklerinin boşa gitmediğini belirten Karacaali İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hüseyin Ok, "Okulumuzun güvenliği için, kameralı sistem yaptırmaya karar verdik. Bu nedenle kermes düzenledik. Kermesimizi ilçemiz Sarıgöl'de yapmaya karar verdik. Köyümüzle ilçemiz arası 25 kilometredir. Köyümüzde bulunan zeytinyağı, zeytin, pekmez gibi ürünlerin yanı sıra 18 bayan veli de katılarak sıcak sıcak taze olarak gözleme yapacaklarını belirtmeleri üzerine birlikte geldik. Bayanlar gözlemeleri yaptılar, bir de pilav üzeri tavuk eti, ayran satışlarımız oldu. Buradan elde edeceğimiz gelirle okulumuzun güvenliği için kameralı sistem yaptıracağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 11:59:23
Güncelleme :28 Mart 2009 Cumartesi 12:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?