5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Kılıçdaroğlu'na destek

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞININ ARDINDAN

Salihli ilçesinde, Kadın Kolları teşkilatlarınca düzenlenen dayanışma yemeğinde konuşan CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıkladı.

CHP Salihli Kadın Kolları ev sahipliğinde tüm ilçe kadın kolları teşkilatlarının katılımıyla düzenlenen toplantıya İl Başkanı Cahit Kaplan da katıldı. Toplantıda konuşan Kaplan "Biz, genel başkanlık konusunda bir süre önce kurultay delegeleri ile bir araya geldik. Bu görüşmede Deniz Baykal'ın tamamen yanında olduğumuzu bildirdik. Ancak görüşmelerimizde istifa gerekçeleri ortadan kalkmadan Sayın Baykal'ın geri dönmemesi gerektiği yönünde görüş ortaya çıktı. Zaten Sayın Deniz Baykal da Kurultay'da aday olmayacağını açıkladı" dedi. Yarın İl Başkanları düzeyinde bir toplantı gerçekleştireceklerini anlatan Kaplan, şöyle konuştu: "Bu toplantıda Manisa olarak CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğimizi ifade edeceğiz. Artık CHP'nin iktidar olması bir zorunluluk haline gelmiştir. CHP, güçlü kadroları ile yoluna devam edecektir."

2010 yılı çalışma faaliyetlerinin de ele alındığı toplantıda CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Özcan ile Salihli Kadın Kolları Başkanı Sibel Yalvaç da bir konuşma yaptı. Özcan, "Ben 60 yaşımdayım. Bu partiyi iktidar olarak görürsem, öbür tarafa huzur içerisinde gideceğim" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞININ ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 15:41:00
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 16:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?