4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

KİPA'dan aile kulübü

Manisa’nın Salihli ilçesinde geçtiğimiz yıl açılışı yapılan KİPA Alışveriş Merkezi, Türkiye’deki ikinci Aile Kulübü’nü Salihli’de kurdu.

Ünlü yemek ustası Emine Beder ile KİPA Aile Kulübü Koordinatörü Esra Özbek, Salihli Kipa Aile Kulübü Müdürü Nesrin Özkahraman, Halk Eğitimi Merkezi Baş Müdürü Mahmut Yenen, Salihli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı İpek Mercan’ın da yer aldığı açılışta ev hanımlarının ilgili nedeniyle izdiham yaşandı.

Kipa Aile Kulübü yetkilileri şu açıklamayı yaptı: “Mağazalarının bulunduğu tüm kentlerde olduğu gibi Salihli’de de sosyal ve kültürel yaşamı desteklemeyi hedefleyen KİPA, Salihli Aile Kulübü’nde birbirinden renkli aktiviteler gerçekleştirecek. Kulübümüzde çocuklar için satranç, bale, müzik, yetişkinler için yemek aerobik, takı tasarımı, örgü, ahşap boyama ve ebru kurslarının yanı sıra eğitim ve sağlıkla ilgili konferanslar düzenlenecek.”

Açılışta ünlü yemek ustası Emine Beder tarafından bayanlara özel olarak çeşitli yemek tarifleri verildi. Bu arada İran’ın Tebriz Kenti’nde ikamet eden Halide Erdak, Emine Beder’e İran tatlısı olan Nohiçi hediye etti. Programda Celal Bayar Üniversitesi’nde görevli Pedagog Kemal Çamlıoğlu tarafından “Aile İçi İletişim” konusunda katılımcılara seminer verildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 15:17:51
Güncelleme :22 Mart 2009 Pazar 15:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?