30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Kırkağaç DP'de Kayadipli ısrarı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Demokrat Partili (DP) Belediye Başkanı Rıza Kayadipli'nin yeniden aday olması yönünde parti teşkilatı ısrarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Rıza Kayadipli'nin yeni dönemde aday olmak istemediğini açıklaması üzerine ilçedeki siyasiler belediye başkanlığı için aday arayışına girdi. DP Kırkağaç İlçe Başkanı Kadir Olçum, DP İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ok ve parti yönetim kurulu üyesi Mustafa Yalçınkaya, Başkan Rıza Kayadipli'nin bir dönem daha belediye başkanlığında kalması gerektiği yönünde görüş bildirdiler.

DP Kırkağaç İlçe Başkanı Kadir Olçum, "Sayın Kayadipli iki dönemdir ilçemizde birçok önemli projeye imza atarak Kırkağaç'ın gelişmesine önemli katkılar sağlamış tecrübeli, güvenilir ve dürüst bir yöneticidir. Biz parti olarak kendisinin bir dönem daha ilçemizi idare etmesini istiyoruz. Kendisi yeniden aday olmayacağını açıklamıştır ancak biz onun gibi düşünmüyoruz bir dönem daha görev yapmasını istiyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 17:23:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?